Guest Guest
| Subject: Amelie de Hoest'i suhted Tue Aug 09, 2011 11:04 am | |
| Võõrad - Kes sa oled? Tuttavad - Aa... sa oled see... Tavalised sõbrad - Sinuga on lihtsalt lahe väljas käia ja rääkida Head sõbrad - Oleme juba kaua aega sõbrad olnud ja teame üksteisest päris palju Lahutamatud sõbrad - Oled mu parim sõber. Keegi ei saa meid lahutada
Eemalepeletatud armastus - Sa meeldid mulle väga, aga küll see varsti lõpeb Silmarõõm - Üks pilk sulle ja juba ongi korda läinud päev Mõlemapoolne armumine - Ma armastan sind ja sina mind, aga kumbki ei julge seda öelda Praegune kaaslane - Praegu on kõik veel täiuslik... Keelatud - Meie armastus on keelatud...
Tüütu - Mida sa lobised siin?! Mine ära! Mängult vaenlased - Tülitseme teiste nähes, tegelikult oled mu sõber Armukadedus - Ta on minu! Ühepoolne viha - Ma vihkan sind, aga sina... Vaenlasteks pöördunud sõbrad - Kuidas sa võisid mulle seda teha? Ebameeldiv - Viha on suur ja julge sõna, sa lihtsalt ei meeldi mulle Vihavaenlased - Kao siit, või ma tulen kallale!
Nimi: Kes tahad olla:
----------------------------------------------
Nimekiri:
Isis Isabella Nigra - Hea sõber Rappja Jack - Ebameeldiv
Last edited by Amelie de Hoest on Tue Aug 09, 2011 11:15 am; edited 2 times in total |
|
Isis Isabella Nigra
| Subject: Re: Amelie de Hoest'i suhted Tue Aug 09, 2011 11:05 am | |
| Nimi: Isis Isabella Nigra Kes tahad olla: Head sõbrad
Last edited by Isis Isabella Nigra on Tue Aug 09, 2011 11:09 am; edited 1 time in total | |
|
Rappja Jack
| Subject: Re: Amelie de Hoest'i suhted Tue Aug 09, 2011 11:06 am | |
| Nimi: Rappja Jack Kes tahad olla: Ebameeldiv | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Amelie de Hoest'i suhted | |
| |
|