Isis Isabella Nigra
| Subject: Isabella suhted Tue Aug 09, 2011 11:08 am | |
| .::Sõprus::. lapsepõlve sõbrad ; Tean sind peaaegu sünnist saati...parimad sõbrad ; Teame teine teisest peaagu kõike.head sõbrad ; Meil on omad naljad ja teame teine teist juba kaua.lähedased sõbrad ; Me oleme natuke nagu perekond aga siiski sõbradnagu perekond ; Sa oled mulle perekonna eestlahutamatud ; Keegi ei sa meid lahutada vastu meie tahtmist.kuriteo kaaslased ; I’ll come backsõbra sõber ; when you call mevaenlasteks pöördunud sõbrad ; no need to say goodbyealles tutvunud ; Tean sind natuke aega... oled mulle võõras aga saame hästi läbituttavad ; Aa... Kuskilt tean sind...? .::Armastus::.armastaja ; anywhere you go anyone you meettõeline armastus ; Sa tõesti meeldid mulle...praegune kaaslane ; Praegu on kõik veel täiuslik...mõlemapoolne armumine ; Ma armastan sind ja sina mind, aga kumbki ei julge seda öelda...keelatud ; I’ve got too much to losesalajane ; Meie armastus on keelatud petmine ; I love ju but...toetavad sõbrad ; Aitan sind läbi kõiksest mis ette ka ei tuleks!ühepoolne armumine ; Ma armastan sind aga sina mitte...endine ; Kunagi meeldisid mulle...enam mitte.Silma rõõm ; Üks pilk sulle ja juba ongi korda läinud päev..::Viha::.vaenlased ; Hoia eemale või ma löön!tüütus ; Mingi pinisev putukas mu kõrvas...KAO ÄRA!(või ma toon piitsa)rivaal ; Riivalitseme pidevalt...kartmine ; I scared of you...vaenlasteks pöördunud sõbrad ; Kuidas sa võisid mulle nii teha?armukadedus ; Meile meeldib sama poiss...talumatu ; Me oleme erinevad...Sa käid mulle närvidele!kadedus ; Kadestan sind pidevalt ühe või teise asja pärast.heitunud ; look at the sidewalk cracking underusaldamatus ; Me ei usalda sind ja ei hakka seda ka kunagi tegema!ühepoolne viha ; Ma vihkan sind, aga sa...kahepoolne viha ; Kui kokku saame läheb kohe lahti kas vaidlus, sõnasõda või kaklus.nuga selga ; Petsin sind, ja teen seda veel!petetud ; Petsin korra ja sain mis tahtsin, kuid haav jääb su hinge igaveseks.pinge ; Sinu läheduses olen nagu elektri laengu alla julgemata sulle midagi öelda või isegi otsa vaatata.Mängult vaenlased ; Teiste juures olekult turtsume nagu kask kõusti kunagi üks teise peale, aga tegelikult oleme sõbrad.jälestus ; Kuidas sa saad NII rõve olla?!.::Muu::.hea mõju ; smoke! smoke!halb mõju ; Sign of the devil!õpetaja ;Käi kanni ma ei viitis!klassikaaslane ; Witch, Witch!ähmased mälestused ; Sa olid see...noh see tüüp...sa oled mu unustanud ; Kuidas sa võisid?pole kunagi kohtunud, kuid kuulnud küll ; Kes sa veel oled? Kas see...Kui tahad, täida -Nimi?-Kes sa olla soovid?-Miks? -__________________________________________
Nimi?- Rappja Jack Kes sa olla soovid?- pinge ; Miks? - Sest ma olen masteri tüüpi ;D ___________________________________________________ Nimi?- Amelie de Hoest Kes sa olla soovid?- Hea sõber Miks? - Vastastikune ___________________________________________________
Last edited by Isis Isabella Nigra on Tue Aug 09, 2011 11:20 am; edited 2 times in total | |
|
Rappja Jack
| Subject: Re: Isabella suhted Tue Aug 09, 2011 11:10 am | |
| Nimi?- Rappja Jack Kes sa olla soovid?- pinge ; Miks? - Sest ma olen masteri tüüpi ;D | |
|
Isis Isabella Nigra
| Subject: Re: Isabella suhted Tue Aug 09, 2011 11:11 am | |
| Nice XD Kohe lisan | |
|
Guest Guest
| Subject: Re: Isabella suhted Tue Aug 09, 2011 11:16 am | |
| Nimi?- Amelie de Hoest Kes sa olla soovid?- Hea sõber Miks? - Vastastikune |
|
Isis Isabella Nigra
| Subject: Re: Isabella suhted Tue Aug 09, 2011 11:21 am | |
| Olemas | |